Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό. Για το λόγο αυτό, σαν γονείς πρέπει να ενημερωνόμαστε από ειδικούς για τα θέματα που απασχολούν τα παιδιά μας.Θέλοντας να σας βοηθήσουμε, λοιπόν, διοργανώνουμε ημερίδες/σεμινάρια με θέματα που απασχολούν τους γονείς.

Ένα τέτοιο σεμινάριο ήταν και αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 16/07/2016 με το ΚΕ.ΨΥ.ΠΑ. . Οι ψυχολόγοι του κέντρου έδωσαν λύσεις σε θέματα που απασχολούσαν τους γονείς.

Μετά από την πρώτη μας επαφή το καλοκαίρι ,και επειδή εσείς μας το ζητήσατε, είμαστε πανέτοιμοι και για το επόμενο σεμινάριο με τους υπεύθυνους του ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α. με θέμα :

ΓΑΜΟΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Πραγματεύεται την έναρξη της σχέσης δύο ανθρώπων μέχρι το γάμο και τη γέννηση παιδιών...
Υ.Γ.: Χαρούμενοι γονείς = ευτυχισμένα παιδιά!

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο Βασίλης Ορλιακλής, Κλινικός Ψυχολόγος (M.Sc), Θεραπευτής Οικογένειας και Ομάδας και ο Αντώνης Μουσούρος, Κλινικός Ψυχολόγος (M.Sc), Ομαδικός Αναλυτής, Θεραπευτής Ζεύγους και Οικογένειας, υπεύθυνοι του ΚΕ. Ψ. Υ. Π. Α..

Το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 1992 με στόχο τόσο την παροχή συμβουλευτικών/ ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο όσο και την προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου μέσα από τη μουσική ,το θέατρο και τη λογοτεχνία.

Το σεμινάριο μας θα διεξαχθεί στις 3/12/2016, 18:00-20:00, με είσοδο 10 ευρώ στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Για δηλώσεις συμμετοχής, με καταβολή του αντιτίμου, κάθε Τετάρτη & Παρασκευή στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου(1ο ΔΑΚ) 19:00-20:30, τηλέφωνο επικοινωνίας 6974302644.

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, Σάββατο πρωί στο Fous de Foot, στη Βάρη.

Για να μαθαίνετε τις νέες δράσεις μας, επισκεφθείτε μας στο Facebook!