Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για την περίοδο των εορτών. Σε ειδικά επιλεγμένους χώρους ,με άδεια λειτουργίας που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας ,και στο χώρο του σχολείου σας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Λαμπερά στολίδια , γλυκομαγειρέματα γεμάτα φαντασία, χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, χριστουγεννιάτικα Μπισκοτόσπιτα, χριστόψωμα. Τα Χριστόψωμα ψήνονται στον παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο. Επίσης χριστουγεννιάτικα Σαπούνια και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με πηλό.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ
Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας και κατασκευή αποκριάτικου καπέλου.Κατασκευή μίνι παραδοσιακού χαρταετού (Οι μικροί μας φίλοι θα προσπαθήσουν να μας μιμηθούν φτιάχνοντας το δικό τους χαρταετό.)
Ένα ψωμί που το λένε. Λαγάνα. Ένα ταξίδι των παιδιών στο χρόνο και την παράδοση για να μιμηθούν τον τρόπο με τον οποίο η γιαγιά ζύμωνε. Θα ντυθούμε μάγειρες με ποδίτσες και σκουφάκια, θα μάθουμε με ποιον τρόπο φτιάχνεται το ψωμί, από ποια υλικά αποτελείται, τι είναι η λαγάνα. Θα δοκιμάσουν να φτιάξουν τη δική τους.

ΠΑΣΧΑ
Σαρακοστούλα με ζυμάρι: Σαράντα μέρες κράταγε η νηστεία πριν το Πάσχα.Τόσες νήστεψε και ο Χριστός στην έρημο. Η «κυρά Σαρακοστή» ήταν το ημερολόγιό τους. Δεν της έκαναν στόμα γιατί συνέχεια νήστευε και τα χέρια της ήταν σταυρωμένα γιατί όλο προσευχόταν. Είχε 7 πόδια, τις 7 βδομάδες της Σαρακοστής. Κάθε Σάββατο έκοβαν και ένα πόδι. Το τελευταίο το έκοβαν το Μεγάλο Σαββάτο.
Λαζαράκια: Για την ψυχή του Λάζαρου οι γυναίκες ζύμωναν ανήμερα το πρωί ειδικά κουλούρια, τους "λαζάρηδες" . "Λάζαρο αν δεν πλάσεις, ψωμί δεν θα χορτάσεις" έλεγαν, μιας και ο αναστημένος φίλος του Χριστού πίστευαν πως είχε παραγγείλει: "Όποιος ζυμώσει και δε με πλάσει, το φαρμάκι μου να πάρει..." Στα "λαζαράκια" έδιναν το σχήμα ανθρώπου σπαργανωμένου, όπως ακριβώς παριστάνεται ο Λάζαρος στις εικόνες.
Διακόσμηση Λαμπάδας: Η διακόσμηση/στολισμός της λαμπάδας για την Ανάσταση είναι μια ευχάριστη διαδικασία για τα παιδιά. Πασχαλινά Φαναράκια, Πασχαλινά καλαθάκια και βάψιμο αβγών που είναι είναι το κατεξοχήν πασχαλινό έθιμο.